Dirigenten

Under dirigent Michael Hvas Thomsens ledelse har det aarhusianske kor CantiAros sunget et omfattende repertoire af klassisk kormusik 

Michael Hvas Thomsen (født 1973) er uddannet organist og kantor fra Det Jyske Musikkonservatorium (1999). Siden har han studeret kor- og ensembleledelse ved Det Fynske Musikkonservatorium med diplomeksamen i juni 2007.

Michael Hvas Thomsen har i perioden 1999 til 2004 været dirigent for Herning Kammerkor og Vestjysk Koncertkor.

I 2004 tiltrådte han som dirigent for Hummerkoret, som siden har skiftet navn til CantiAros, og i 2006 blev han musikalsk leder af det nystiftede Aarhus Barokkor. Han er ansat som organist ved Horsens Klosterkirke med ansvaret for Klosterkirkens Vokalensemble, som er kirkens koncertkor, og Klosterkirkens Munkekor, som synger gregoriansk ved middelalderlige lejligheder. Korene har, hver for sig og i fællesskab, under hans ledelse sunget et omfattende repertoire af klassisk kormusik spændende fra middelaldermusik til musik af vor tids komponister, herunder en lang række oratorier og kantater med professionelt orkester, bl.a. Johann Sebastian Bachs ”Juleoratorium”, Georg Friedrich Händels ”Messias” og W. A. Mozarts ”Requiem”.

I foråret 2011 trådte Michael Hvas Thomsen ind i Den Jyske Sinfoniettas bestyrelse som leder af ensemblets korprojekter.

 
 
Medlemmer | Joomla-Template by guenstige.shop-stadt.de & go-windows.de