Categories
diverse

Gør dine drømme til virkelighed

Snart vil horder af nye studerende igen indtage de store byerne, for at gøre alvor af sine fremtidsdrømme. Mange af dem som starter med at studere til efteråret, har allerede målrettede planer om at starte egen virksomhed, mens andre bobler over af gode ideer, uden at vide hvad det skal ende med. Plan eller ej, måske er vejen at gå, din helt egen vej? Læs med her, for inspiration til at gøre drøm til virkelighed. 

Iværksætterdrømmen er mulig

Hvis du skal lykkes med at føre dine planer, eller gode ideer, ud i verden, så kræver det planlægning. Først og fremmest skal du selvfølgelig have en ide som du ønsker at erobre verden med. Men hvis du skal lykkes i jungelen af iværksætter, alle sammen med gode ideer, så skal du have noget helt unikt. Du skal derfor lave en grundig analyse af målgruppen, samt en undersøgelse af dine potentielle konkurrenter, og evt. lignende produkter på markedet. Hvis du stadig mener at din ide er unik, og at der er et marked for at lykkes, så skal du begynde at lave en forretningsplan. Mange energiske ildsjæle har brændt sig på det bål af administrative, juridiske og økonomiske aspekter, af det at starte en virksomhed op. Du skal derfor hælde koldt vand i blodet. Det er afgørende at du enten uddanner dig til at overskue den del af virksomheden, eller benytter dig at kompetente eksterne kræfter, for at sikre en tryg, lovlig og fornuftig start på dit iværksættereventyr.

Få gode råd til hvordan du beholder gejsten i start-up fasen, her. 

Som ny iværksætter er det specielt vigtig at du sætter dig ind i hvilke regler der gælder i forhold til varemærkeregistrering, og patent. Du skal selvfølgelig være sikker på at du sikrer dine gode ideer, på ansvarlig vis. Det findes ikke noget værre end at bruge en masse tid og kræfter på noget, som naboen snupper foran næsen på dig.